top of page

Smeets: Dakwerken & dakisolatie regio Antwerpen

Charmant hellend of strak plat dak

Uw dak is een beetje zoals uw kapsel: het bepaalt de uitstraling van uw woning. Hellend pannendak of plat dak: hebt u al gekozen? Smeets Dakwerken in Ranst geeft u advies, ook over de constructie en de materialen. Dan maakt uw dakwerker een persoonlijk ontwerp met bijbehorende offerte op. En zo wordt kiezen veel gemakkelijker!

Dakisolatie en dakrenovatie

Uw dak bepaalt mee het karakter van uw huis, maar moet ook isoleren. Wilt u de warmte in huis zo goed mogelijk bewaren? Laat Smeets dan uw dak onder handen nemen voor uw dakisolatie en dakrenovatie regio Ranst, Zandhoven en Wommelgem (Antwerpen). Met zachte isolatie binnenin? Of met isolatieplaten op de dragende elementen van het dak: het Sarking-systeem? Vraag alvast uw subsidies aan!

Platte daken met roofing

Nieuw plat dak of plat dak aan vernieuwing toe, dan kan je bij ons terecht voor de volledige aanpak van dampscherm en isolatie tot eindlaag in roofing. Wij werken exclusief met de producten van Icopal, een compleet pakket kwalitatief hoogwaardige bitumineuze dakbedekkingen en aanvullende bitumineuze producten. Van traditionele dakbanen en onderlagen tot innovatieve producten.

Lood- en zinkwerken

Voor al uw lood- en zinkwerken kan u bij ons terecht, van nieuwe hanggoot tot volledige bakgoten in zink en natuurlijk alles op maat gemaakt.

Is uw dak zo oud en versleten dat de regen binnendruppelt? Of wilt u in uw bestaande dak een dakkapel laten inbouwen of volledig renoveren? Smeets brengt het voor u in orde.

Uw daken laten aanleggen, herstellen of isoleren? Contacteer Smeets uit Ranst (Antwerpen).

Wij verzorgen algemene dakwerken in Ranst, Antwerpen!

bottom of page