top of page

Gevelbekleding regio Antwerpen

Ook voor gevelbekleding-gevelrenovatie kunt u een beroep doen op het professionele team van Smeets! Wij staan klaar voor grote en kleine nieuwbouw- of renovatieprojecten voor particulieren en ondernemers.

Eén van de specialiteiten van Smeets is houten gevelbekleding. Om een duurzaam en esthetisch resultaat met meerwaarde te garanderen, werken we alleen met kwaliteitsproducten. Een ruime keuze uit houtsoorten zoals ceder, eik, thermowood, es, en andere inlandse houtsoorten kunnen u zeker bekoren. Houdt u het liever strak, frivool of juist ruw, dan vindt u zeker uw smaak bij de producten van merken zoals EternitRockpanel en Trespa.
Wij zijn gecertificeerd plaatser van het Project Lijm Systeem van Innotec, dat al jaren zijn degelijkheid in de praktijk bewijst.

U hebt wat gevelbekleding betreft bij Smeets een enorme keuze: gevelplaten, gevelpanelen, leien, sidings, gevellatten … Op zoek naar een specialist in gevelbekleding actief in regio Ranst, Zandhoven en Wommelgem (Antwerpen)? Wij geven u graag advies op maat.

Gevelisolatie, al aan gedacht?

Onze specialisten raden u aan om onder de gevelbekleding meteen ook isolatie aan te laten brengen. Uw huis of pand is dan meteen afgedicht tegen koude en hitte, weer en wind. En u merkt het meteen aan uw portemonnee; uw energierekening zal flink lager uitvallen.

Interesse in houten gevelbekleding en energiebesparende gevelisolatie?
Neem dan vrijblijvend contact op met Smeets bvba te Ranst voor meer informatie en bel ons op 03 475 19 91

Smeets is specialist in gevelbekleding en gevelisolatie

bottom of page