top of page

SMEETS: Schrijnwerker & dakwerker regio Ranst

Dak met karakter

Een zorgvuldig gekozen dak of gevelbekleding geeft karakter aan uw huis. Een hellend dak met feloranje pannen, een minimalistisch dak met leien?
Smeets creëert de uitstraling die uw woning flatteert! Bij ons kan u terecht voor al uw dakwerken regio Ranst, Zandhoven en Wommelgem. 

Schrijnwerker & dakwerker

Gevelbekleding: uw gevel in een stijlvol jasje

Wilt u uw gevel een origineel accent geven? Of nog beter beschermen tegen vocht en vrieskou? Smeets brengt elegante gevelbekleding aan: een nieuw jasje voor uw buitenmuren. 
Al aan een voorzetgevel met isolatie gedacht? Zo bespaart u mooi op uw energiefactuur en stopt u uw woning in een eigentijds jasje. Bij ons kan u terecht voor uw gevelwerken regio Ranst, Zandhoven en Wommelgem. 

Wonen en verbouwen - aanbouw

Wonen en verbouwen

Gewijzigde woonplannen, gezinsuitbreiding, kangoeroe-woning, thuiskantoor nodig? Wilt u geen standaard woning maar iets afgestemd op uw wensen? Ga voor maatwerk bij de aanbouw van uw woning! Smeets heeft meer dan 30 jaar ervaring in al uw bouwwensen. De firma geeft u met een ontwerp in 3D een verleidelijk voorsmaakje. En de uiteindelijke uitvoering, die is altijd nog beter. Uw eigen concept voor bouw -en verbouwwensen? Smeets begeleidt u van a tot z.

Schrijnwerken

Smeets is thuis in de meest uiteenlopende schrijnwerken. Dat kan gaan van alle soorten algemene schrijn- en timmerwerken, daktimmerwerken en kroonlijsten tot bak- en hanggoten, constructies in hout, ieder outdoor maatwerk of garden offices. Voor elk buitenschrijnwerk op maat kunt u bij Smeets aankloppen!

Schrijnwerken
Kraanwerken en hijswerken

Kraanwerken en hijswerken

Nieuw bij Smeets! Bent u op zoek naar een specialist in rugbesparend werk voor het tillen van compacte lasten? Smeets komt graag met de laadkraan op vrachtwagen om zo uw kraanwerken en hijswerken efficiënt, vlot en veilig te realiseren. Ook op moeilijk bereikbare plekken in en rond uw woning of bedrijf, ook voor lasten over een grote afstand in alle mogelijke richtingen.

Contacteer SMEETS

Zoekt u een dakwerker, timmerman, schrijnwerker, houtskeletbouwer of specialist in kraan- en hijswerken?
Contacteer Smeets uit Ranst voor een vakman met de juiste kwaliteiten.

bottom of page